Cine e designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul oferit de regele Spaniei

358
Cine e designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul oferit de regele Spaniei - rochiejpg-1656694867.jpg
Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru rochia pe care a purtat-o la dineul de gală oferit în onoarea şefilor de stat şi de guvern care au participat la Summitul NATO.


Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi, la dineul de gală oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea şefilor de stat şi de guvern care participă la Summitul NATO de la Madrid. Şeful statului a fost însoţit la acest dineu de soţia sa, Carmen Iohannis.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost criticată

Soţia preşedintelui a purtat o rochie roz, cambrată pe talie, cu mâneci cu aplicații de broderie, la care a asortat o pereche de sandale nude.


Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi, la dineul de gală oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea şefilor de stat şi de guvern care participă la Summitul NATO de la Madrid. Şeful statului a fost însoţit la acest dineu de soţia sa, Carmen Iohannis.Rochia a fost realizată de designeul Eli Lăslean


"Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie.

Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină.

Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Designerii români expun la Berlin
Pagina a fost generata in 0.292 secunde