Cine este bărbatul dezbrăcat care a ucis patru oameni într-un restaurant

310
Cine este bărbatul dezbrăcat care a ucis patru oameni într-un restaurant - wafflehouseshootertravisreinking-1524471012.jpg
Polițiștii americani îl caută de mai bine de 29 ore pe un bărbat care a ucis patru oameni, într-un restaurant din Nashville, statul Tennessee, și care a fugit, apoi, dezbrăcat.


Ultima oară, Travis Reinking a fost văzut la marginea unei păduri, iar forțele de ordine cred că este înarmat și periculos. În urmărire sunt implicați și agenți FBI.


Agresorul de 29 de ani, care purta doar un hanorac, a deschis focul în local cu o armă semi-automată. Trei oameni au murit pe loc, al patrulea a decedat la spital.

Atacatorul a fost dezarmat de unul dintre clienții restaurantului. A lăsat în urma sa, când a fugit, nu doar arma, ci și singura haină pe care o purta. Însă, polițiștii spun că ar mai avea un pistol, care se poate să fie încă asupra lui.

"Pe Instagram și pe Facebook, lumea îmi spune că sunt erou. Dar vreau ca toți să știe că a fost un gest în totalitate egoist. Am vrut doar să mă salvez pe mine. Acum, prin ceea ce am făcut i-am salvat și pe alții, dar nu vreau ca lumea să creadă că sunt Terminatorul sau Superman sau ceva de genul", a spus James Shaw, bărbatul care a dezarmat atacatorul.

Atacatorul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat anul trecut de Serviciul Secret, care asigură paza președintelui SUA, după ce a fost găsit dând târcoale Casei Albe, într-o zonă cu acces interzis.

Familia acestuia a dezvăluit presei că tâbărul delira uneori și că era convins că artista Taylor Swift îl hărțuia și că urmărea în casa sa din Illinois.


Pagina a fost generata in 0.3582 secunde