Martin Schulz către Viktor Orban:

"Cine nu primește refugiați nu primește nici subvenții!"

225
1

Articole recomandate

Liderul social-democraților germani, Martin Schulz, a declarat că, dacă va fi ales cancelar, va pleda ca Uniunea Europeană să taie subvențiile țărilor care refuză să primească refugiați, informează Politico.eu. 


"Cu mine în funcția de cancelar nu vom accepta ca solidaritatea ca principiu să fie pusă sub semnul întrebării", a declarat Schulz, la o conferință a unui grup de lobby în domeniul afacerilor care are legături cu partidul său. 


Schulz, candidatul Partidului Social-Democrat (SPD) la postul de cancelar al Germaniei la scrutinul legislativ din septembrie, a declarat că afluxul de refugiați către continentul european în ultimii ani "nu este o problemă germană, ci o provocare europeană". 


Comentariile sale intervin după ce Comisia Europeană a anunțat, marți, declanșarea procedurii de infringement (încălcarea prevederilor tratatelor Uniunii Europene) împotriva a trei state membre - Cehia, Polonia și Ungaria - care nu au respectat deciziile Uniunii Europene privind redistribuirea solicitanților de azil între țările membre. Lideri est-europeni, îndeosebi premierul maghiar Viktor Orban, s-au pronunțat în repetate rânduri împotriva planului de redistribuire al UE. 


Comentează știrea

eugen
15 iunie 2017
emigrantii

dupa ce au facut selectia celor mai calificati, tinerii si sanatosii restul la altii asta este politica GERMANIEI in privinta emigrantilor . celor calificati, tinerii si sanatosii li sa sugerat ca GERMANIA are nevoir de eii pentru intinerirea natiei din aceasta cauza emig din SIRIA ,AFGANISTAN , IRAK & CO calificati, tinerii si sanatosii au inceput sa se dea la tineretul german de sex feminin , evenimente cu caracter sexual din diferite orase germane

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6783 secunde