Cipru, fără carburanți pe o perioada nelimitată. Proprietarii de benzinării intră în grevă

748
Cipru, fără carburanți pe o perioada nelimitată. Proprietarii de benzinării intră în grevă - pompabenzinarie-1357296966.jpg

Articole recomandate

Cozi uriașe s-au format joi în fața benzinăriilor din Cipru după anunțul făcut de proprietarii acestora referitor la declanșarea unei greve pe o perioadă nelimitată cu începere de vineri din cauza nemulțumirilor legate de atribuirea de licențe unor noi operatori, transmite AFP, citată de capital.ro.

Proprietarii au decis să declanșeze greva pentru că autoritățile au ignorat revendicările lor cu privire la înghețarea noilor licențe de exploatare până la adoptarea unei legislații mai stricte în domeniu.

Președintele asociației proprietarilor de benzinării, Stathis Spartiatis, a subliniat că membrii acesteia au întreprins toate demersurile pentru a alerta autoritățile, însă fără rezultat.

În opinia sa, în Cipru există 280 de benzinării, iar conform criteriilor europene ar trebui să existe numai 170. Cu toate acestea, se deschid în continuare noi benzinării, în pofida scăderii volumului vânzărilor.

Astăzi este prevăzută o întâlnire între reprezentanți ai proprietarilor și titulara portofoliului Internelor, Eleni Mavrou, în încercarea de a găsi o rezolvare rapidă acestei crize.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5193 secunde