Circa 300 de militari ruși au refuzat să execute ordinul de a intra în luptă

263
Circa 300 de militari ruși au refuzat să execute ordinul de a intra în luptă - circa300demilitarirusiaurefuzats-1647935509.jpg

Articole de la același autor

La începutul celei de-a douăzeci și șaptea zi a invaziei trupelor rusești în Ucraina, n-au intervenit modificări semnificative pe fronturile de luptă, precizează un comunicat al Ministerului Apărării al Ucrainei. În ultimele 24 de ore, mai mult de nouă ținte aeriene rusești au fost doborâte. Este vorba de un avion, șase UAV-uri și două elicoptere.


Potrivit informațiilor disponibile, forțele de ocupație ruse care operează în Ucraina au stocuri de muniție și alimente pentru cel mult trei zile. Situația este similară cu combustibilul, care este completat de camioanele cisterne.


În districtul Okhtyrka din regiunea Sumy, au fost înregistrate fapte de nesubordonare ale militarilor ruși. Aproximativ 300 de militari au refuzat să execute ordinul de a intra în luptă.


În zonele Donețk și Lugansk, inamicul continuă să încerce să avanseze și să câștige un punct de sprijin, dar fără rezultat. Apărătorii ucraineni au respins 13 atacuri inamice și au distrus 14 tancuri, opt vehicule de luptă de infanterie, două vehicule de remorcare multifuncționale blindate ușoare, trei sisteme de artilerie și patru vehicule. Unitățile de apărare aeriană au lovit două ținte aeriene inamice. Pierderile rușilor s-au ridicat la aproximativ 300 de oameni.


Forțele de apărare de la Mariupol au distrus vasul de patrulare „Raptor” și complexul de război electronic „Leer-3”, se precizează în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde