Cîțu, după recordul absolut de vaccinări: „Aceste cifre ne dau speranțe. Am încredere că vom înregistra noi recorduri”

214
Cîțu, după recordul absolut de vaccinări: „Aceste cifre ne dau speranțe. Am încredere că vom înregistra noi recorduri” - citu-1634921934.jpg

Articole de la același autor

România a înregistrat vineri un record absolut de vaccinări, cu peste 128.000 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore. Acestea sunt „cifre care ne dau speranțe”, spune premierul interimar Florin Cîțu, care a ținut să îi felicite pe toți cei care au ales să se vaccineze din „grijă pentru propria persoană, pentru cei apropiați și pentru cei care au nevoie să acceseze sistemul de sănătate”.

„Record la vaccinări cu prima doză astăzi. Peste 86.000 de mii de români au ales să înceapă imunizarea prin cea mai sigură metodă, iar în total peste 128.000 de persoane s-au vaccinat în cursul acestei zile, până la ora la care scriu această postare”, a scris premierul interimar Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Digi24, Cîțu afirmă că cifrele anunțate astăzi de autorități sunt „cifre care ne dau speranțe”.

„Vaccinarea înseamnă sănătate și grijă. Grijă pentru propria persoană, pentru cei apropiați și pentru cei care au nevoie să acceseze sistemul de sănătate, fie că suferă de COVID 19 sau de alte afecțiuni. Îi felicit pe toți cei care s-au vaccinat până acum și am încredere că, în perioada următoare, vom înregistra noi recorduri”, a afirmat premierul interimar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.315 secunde