Clinton și Trump câștigă alegerile în Arizona. În statul Utah, Trump poate fi depășit de Bernie Sanders

108
Clinton și Trump câștigă alegerile în Arizona. În statul Utah, Trump poate fi depășit de Bernie Sanders - donald-1458719526.jpg

Articole recomandate

Donald Trump și Hillary Clinton au câștigat alegerile primare republicane și democrate din Arizona pentru Casa Albă, informează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Cei doi favoriți la învestitura partidelor lor și-au învins, marți, adversarii, potrivit sondajelor din media americană.

Donald Trump i-a învins cu ușurință pe senatorul de Texas Ted Cruz și guvernatorul de Ohio John Kasich în acest stat de la granița cu Mexicul, unde discursul său anti-imigrație a primit un răspuns favorabil puternic. El a câștigat toți cei 58 de delegați în joc în Arizona, potrivit normelor în vigoare în acest stat. Rezultatele încă parțiale îi acordă miliardarului mai mult de 46% din voturi.

În tabăra democrată, Hillary Clinton l-a învins pe singurul său rival, senatorul de Vermont Bernie Sanders, dar repartizarea delegaților va fi proporțională.

Rezultatele "caucusului" (reuniuni de alegători) în Utah pentru fiecare dintre partide sunt așteptate mai târziu în timpul serii, precum și în Idaho pentru partidul democrat, unde Bernie Sanders se așteaptă la o victorie răsunătoare împotriva lui Hillary Clinton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5852 secunde