Clipe emoţionante la bordul unui avion. O pasageră a născut în timpul zborului de la Tokyo la Dubai

318
Clipe emoţionante la bordul unui avion. O pasageră a născut în timpul zborului de la Tokyo la Dubai - nastere-1674664201.jpg

Articole de la același autor

Un zbor de la Tokyo la Dubai a aterizat cu un călător în plus la bord, după ce o pasageră a născut în aer. Mama și bebelușul erau în stare stabilă, iar la sosirea în Dubai au fost întâmpinați de personalul medical local, pottivit Antena3


Noul sosit și-a făcut apariția pe 19 ianuarie, într-un zbor care a durat 12 ore și care a aterizat la timp, în ciuda urgenței medicale, a confirmat compania aeriană.


Pasagerul și bebelușul au fost asistați de echipajul de cabină al Emirates, care beneficiază cu toții de pregătire în domeniul intervențiilor medicale, astfel încât să poată face față unor situații precum nașterile sau atacurile de cord.

Emirates a declarat pentru CNN că mama și bebelușul "erau în stare stabilă și, la sosirea în Dubai, au fost întâmpinați de personalul medical local”.


Nașterile la bordul avioanelor sunt relativ rare. Politica Emirates atunci când vine vorba de călătoarele însărcinate este similară cu cea a multor alte companii aeriene comerciale: femeile pot zbura până în a 7-a lună de sarcină, cu excepția cazului în care au complicații sau preocupări medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde