Cluburile sportive școlare și liceele cu program sportiv își vor relua activitatea

221
Cluburile sportive școlare și liceele cu program sportiv își vor relua activitatea - 1-1593442959.jpg

Articole recomandate

Începând de astăzi, pot fi reluate activitățile sportive, respectiv antrenamentele sau participarea la competiții oficiale, în cadrul cluburilor sportive școlare și al liceelor cu program sportiv, anunță Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), conform Digi24.


Luni, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, a avut loc o întâlnire de lucru între ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, și ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie.


Ministerul Educației și Cercetării a stabilit cadrul pentru reluarea activităților în aceste unități de învățământ, cluburi sportive școlare, licee și școli gimnaziale cu clase cu program sportiv.


"Mă bucur că putem să facem acest anunț, al reluării activităților în unitățile de învățământ cu program sportiv integrat și suplimentar, întrucât sportul deține un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Au fost multe discuții referitoare la acest subiect, însă deciziile noastre au avut tot timpul în prim-plan siguranța copiilor. De aceea, sunt încrezătoare că, în urma acestui dialog deschis cu MTS, se vor concretiza câteva proiecte importante pentru tinerii care vor sa facă sport, pe care le vom anunța curând", a declarat Monica Anisie.


Pe de altă parte, ministrul Sportului a subliniat că între prioritățile instituției pe care o conduce se numără și creșterea numărului de ore de sport în școli.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6152 secunde