Codul rutier 2022. Șoferii pot fi amendați chiar dacă au montate anvelopele de iarnă pe mașină

247
Codul rutier 2022. Șoferii pot fi amendați chiar dacă au montate anvelopele de iarnă pe mașină - cod-1669556661.jpg

Articole de la același autor

Șoferii riscă amenzi, indiferent dacă au sau nu mașina echipată cu anvelopele de iarnă, dacă nu țin cont de un aspect important, potrivit RomâniaTV


Registrul Auto Român a transmis un mesaj oficial prin care explică de ce șoferii riscă să fie amendați, chiar dacă au mașinile dotate cu anvelopele de iarnă. În cazul unui control de rutină, dacă oamenii legi constată că pneurile sunt uzate, conducătorii auto pot primi amenzi destul de mari.


„Ați citit articolele despre amenzile pe care le riscă românii dacă nu au montate anvelopele de iarnă la 1 noiembrie și sunteți nedumeriți sau panicați? Nu aveți de ce! Registrul Auto Român vă explică tot ce trebuie să știi despre anvelopele care sunt obligatorii pe timpul iernii. Chiar dacă vremea încă este însorită în cea mai mare parte a țării, au început să circule deja informații menite să panicheze posesorii de autovehicule, așadar precizăm clar că nu există o data limită pentru montarea acestor cauciucuri și că toatre anvelopele, indiferent de denumirea lor comercială, care sunt marcate cu literele M și S (însemnând noroi și zăpadă – engl. mud and snow), sub forma: M+S, M.S. sau M&S, îndeplinesc cerințele de utilizare în condițiile specifice de iarnă prevăzute în legislația națională rutieră”, potrivit RAR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1473 secunde