Video Coldplay, David și Victoria Beckham, printre celebritățile care le-au transmis fanilor mesaje de Crăciun

206
Coldplay, David și Victoria Beckham, printre celebritățile care le-au transmis fanilor mesaje de Crăciun - coldplay-1640428151.jpg

Articole de la același autor

Numeroase celebrităţi au apelat la mediile de socializare online pentru a le transmite fanilor urări cu ocazia Crăciunului şi pentru a anunţa cum îşi petrec sărbătorile, transmite sâmbătă DPA.

Formaţia Coldplay, David şi Victoria Beckham, dar şi actorii Tom Felton şi Taron Egerton s-au numărat printre celebrităţile britanice care au postat mesaje pe Instagram.

Într-o apariţie alături de colegii de trupă Jonny Buckland, Guy Berryman şi Will Champion, solistul Coldplay, Chris Martin, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere. "Salut, noi suntem Coldplay şi acesta este mesajul nostru de Crăciun, mesaj pe care nu l-am mai transmis de aproape 10 ani. Ne pare rău, nu ne pricepem prea bine la astfel de mesaje dar doream să vă mulţumim tuturor... Sperăm că oriunde v-aţi afla, sunteţi cu toţii OK. Sărbători fericite din partea echipei Coldplay".


Potrivit Agerpres liderul Coldplay a dezvăluit recent că trupa nu va mai scoate noi albume după anul 2025, dar va continua să susţină concerte.

Fosta solistă şi model Victoria Beckham a postat un clip cu soţul său, fostul mijlocaş al naţionalei de fotbal a Angliei David Beckham care cântă în faţa focului, purtând o scufie de Moş Crăciun. "Iubeşte cineva Crăciunul mai mult decât soţul meu?", a întrebat ea în comentariile ce însoţesc clipul.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6146 secunde