Comandantul american al forțelor NATO în Afganistan, implicat în scandalul Petraeus

257
Generalul american John Allen, comandantul forțelor NATO în Afganistan, este anchetat pentru că a trimis e-mailuri "inadecvate" unei femei din scandalul sexual în care este implicat fostul director al CIA David Petraeus, a anunțat, ieri, un oficial american din cadrul Apărării. 

Această informație reprezintă o nouă lovitură de teatru în scandalul care a izbucnit în urmă cu câteva zile, după realegerea președintelui Barack Obama. 

Un oficial din cadrul Pentagonului le-a declarat jurnaliștilor că FBI a descoperit 30.000 de pagini de corespondență între generalul John Allen și Jill Kelley, unul dintre personajele-cheie ale scandalului care l-a determinat pe fostul general și director al CIA David Petraeus să își dea demisia, săptămâna trecută, din cauza unei relații extraconjugale. 

Kelley a informat FBI că a primit mesaje de amenințare. În urma anchetei, s-a dovedit că Paula Broadwell, biografa și amanta lui Petraeus, a trimis aceste mesaje. 

FBI a descoperit ulterior schimbul de mesaje dintre Paula Broadwell și directorul CIA, care au condus la izbucnirea scandalului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2197 secunde