Companiile de croaziere scot Turcia din oferte

208
2
Companiile de croaziere scot Turcia din oferte - companiilecroaziereturcia-1453302511.jpg

Articole recomandate

Compania internațională de croaziere MSC Cruises, care a înregistrat 1,7 milioane de pasageri în 2015, a anunțat, ieri, suspendarea escalelor în porturi din Turcia "până la noi ordine", în urma atentatului comis la 12 ianuarie la Istanbul, relatează AFP.

Această nouă reglementare vizează în acest moment doar un singur vas de croazieră, MSC Magnifica.

"Escalele prevăzute la Istanbul și Izmir, începând cu 29 martie, vor fi înlocuite cu unele la Atena și Mykonos, una dintre cele mai frumoase și cunoscute insule grecești", potrivit unui comunicat al companiei. "Această decizie a fost luată de companie în urma recentelor evenimente tragice survenite la Istanbul care s-au soldat cu moartea a zece turiști germani", menționează compania italo-elvețiană cu sediul la Geneva.

Compania de croazieră de lux Crystal Cruises, cu sediul în SUA, anunțase marți pe site-ul său de internet că a modificat din aceleași considerente traseul a opt dintre vasele sale de croazieră care urmau să treacă prin Turcia - două călătorii planificate pentru luna mai pe vasul Crystal Symphony și șase programate pentru aprilie și noiembrie cu Crystal Spirit. Potrivit companiei, "prioritatea absolută (o reprezintă) securitatea pasagerilor, a echipajului și a navelor".

Comentează știrea

DODO
21 ianuarie 2016
nasol !

Turcia era principala destinatie in Marea Neagra, restul la etc.nimeni nu vine special pentru Constanta si Varna. Sa vedem la urmatoarea inventariere a turistilor veniti pe litoral care este realitatea ,citi isi fac vacanta efectiv si citi sint cei care trec in fuga ca noi ii contabilizam la gramada ca sa dea bine

maria
14 februarie 2016
Colaborare part-time

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.139 secunde