Condamnarea Iuliei Timoșenko, confirmată de Curtea de Casație din Ucraina

239
1
Condamnarea Iuliei Timoșenko, confirmată de Curtea de Casație din Ucraina - iulia-1346249736.jpg
Curtea de Casație ucraineană a confirmat, ieri, condamnarea Iuliei Timoșenko, în octombrie, la șapte ani de închisoare pentru abuz de putere, după ce aceasta a semnat un contract în domeniul gazelor naturale cu Rusia considerat dezavantajos pentru țara sa.

Tot ieri, UE și-a exprimat regretul față de condamnarea Iuliei Timoșenko, declarându-se "profund dezamăgită" că această decizie o împiedică să participe la viitoarele alegeri.
 

"Am luat notă cu regret de respingerea apelului și suntem profund dezamăgiți de consecințele situației actuale", în care personalități importante din cadrul opoziției sunt "împiedicate să se prezinte în alegerile parlamentare, în urma unor procese care nu au respectat normele internaționale în materie de proceduri echitabile, transparente și independente", a subliniat Michael Mann, un purtător de cuvânt UE însărcinat cu Afaceri Europene. 


UE a îndemnat "autoritățile ucrainene să adopte măsuri concrete pentru atacarea problemelor sistemice din cadrul sistemului judiciar" și "atacarea efectelor justiției selective, inclusiv în cazul doamnei Timoșenko, al fostului ministru de Interne, Iuri Luțenko, și al altora", a precizat Mann.


Comentează știrea

authentic christian louboutin
28 februarie 2014
authentic christian louboutin

christian louboutin 8 mignons platform sandals Stiri Actual : Condamnarea Iuliei Timoșenko, confirmată de Curtea de Casație din Ucraina | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online authentic christian louboutin http://rtos.delmonsolutions.com/images/cheap-christian-louboutin-red-bottoms.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3767 secunde