Conflicte în Ucraina: Un deputat proeuropean, asasinat în estul țării

155
1
Conflicte în Ucraina: Un deputat proeuropean, asasinat în estul țării - oficialucraineanrisculunuiconfli-1398243330.jpg

Articole recomandate

Două cadavre, între care cel al deputatului Vladimir Rybak din partea partidului Batkivșcina (al fostului premier Iulia Timoșenko), au fost descoperite într-un râu în apropiere de orașul ucrainean Slaviansk, a confirmat marți Ministerul ucrainean de Interne, citat de agențiile de presă RIA Novosti și Unian.


Cele două corpuri au fost descoperite la 20 aprilie la periferia localității Slaviansk, de mai multe zile scena unei confruntări între susținătorii federalizării Ucrainei și forțele armate ucrainene.


'Identitatea uneia din victime a fost stabilită astăzi (marți). Acesta este Vladimir Rybak, deputat în consiliul municipal din orașul Gorlovka, din partea partidului Batkivșcina. Cele două victime au fost torturate, înainte de a fi înecate în stare de inconștiență', a precizat ministerul într-un comunicat.


'Cauza morții ambelor persoane — traume combinate ca urmare a torturii și înecul acestora, aflați în stare de inconștiență', menționează pe site-ul său Ministerul de Interne.


Potrivit anchetatorilor, de torturarea și asasinarea deputatului Rybak, precum și de uciderea celei de-a doua persoane a cărei identitate nu a fost încă stabilită, sunt suspectați militanții proruși care au ocupat sediul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) din Slaviansk, scrie Agerpres.


Comentează știrea

hermes replica handbag
10 mai 2014
hermes replica handbag

hermes bags luxury Stiri Actual : Conflicte în Ucraina: Un deputat proeuropean, asasinat în estul ?ării | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica handbag http://www.margaritamike.com/cwibwm/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.245 secunde