Conflicte Ucraina / ATAC SÂNGEROS la Slaviansk! Armata a ucis 5 separatiști. Rusia amenință

237
3
Conflicte Ucraina / ATAC SÂNGEROS la Slaviansk! Armata a ucis 5 separatiști. Rusia amenință - protestershaveusedrocksslingshot-1398347669.jpg

Articole recomandate

Luptele de la intrarea în orașul Slaviansk, un bastion separatist în estul Ucrainei, luat la asalt cu blindate ale armatei, s-au soldat mai mulți morți, un prim bilanț anunțând moartea a cinci separatiști ruși.


Focuri de armă se auzeau miercuri, iar un baraj al separatiștilor ardea la intrarea în Slaviansk, un bastion al insurgenților în estul Ucrainei, unde prorușii vorbesc despre un asalt ucrainean, potrivit unui jurnalist AFP.


Militanți proruși, care au declarat pentru AFP că au incendiat ei înșiși barajul, se retrăgeau, în timp ce un elicopter survola zona și se auzeau tiruri. Un militant a declarat că a văzut șapte blindate ucrainene de cealaltă parte a barajului. Rusia, la rândul său, amenință cu represalii dacă va considera că "interesele i-au fost lezate".


Putin avertizează


Actele Kievului în estul Ucrainei "vor avea consecințe", a avertizat joi președintele rus Vladimir Putin, calificând recursul Guvernului la armată drept o "crimă gravă împotriva propriului popor", relatează AFP.


"Dacă regimul actual de la Kiev a început într-adevăr să folosească armata împotriva populației în țară, este o crimă gravă împotriva propriului popor", a declarat el.


"Este o operațiune de reprimare care va avea consecințe pentru oamenii care iau aceste decizii, în special pentru relațiile interguvernamentale", a adăugat președintele rus, fără a face precizări cu privire la natura acestor consecințe.


"Dacă autoritățile actuale de la Kiev au făcut acest lucru, atunci este vorba doar despre o juntă, un fel de bandă criminală", a afirmat el.


El s-a exprimat în timp ce armata rusă a lansat un asalt, joi, la Slaviansk, un bastion prorus din estul țării, împotriva separatiștilor. "Până la cinci insurgenți proruși" au fost uciși, iar un soldat ucrainean a fost rănit în cursul acestei operațiuni, scrie Mediafax.


Comentează știrea

hermes handbags replica
18 mai 2014
hermes handbags replica

hermes handbag ebay Stiri Actual : Conflicte Ucraina / ATAC SÂNGEROS la Slaviansk! Armata a ucis 5 separatiști. Rusia amenință | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags replica http://www.acetiumusa.com/images/how-to-spot-a-well-made-hermes-handbags-replica-purse.asp

hermes reisen
1 iunie 2014
hermes reisen

hermes shop ulm Stiri Actual : Conflicte Ucraina / ATAC SÂNGEROS la Slaviansk! Armata a ucis 5 separatiști. Rusia amenință | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes reisen http://jackar.dk/images/hermes-reisen-birkin-to-the-business-through-job.html

MBT Kipimo Shoes
4 iunie 2014
MBT Kipimo Shoes

mbt shoes maliza black Stiri Actual : Conflicte Ucraina / ATAC SÂNGEROS la Slaviansk! Armata a ucis 5 separatiști. Rusia amenință | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Kipimo Shoes http://www.baishi-light.com/mbt-shoes/do-mbt-shoes-really-work.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4182 secunde