Coreea de Nord, amenințată dur: "Vremea răbdării strategice s-a încheiat"

236
1
Coreea de Nord, amenințată dur:

Articole recomandate

Mike Pence, vicepreședintele SUA, a avertizat că "vremea răbdării strategice cu statul nord-coreean s-a încheiat" și a solicitat Chinei să folosească "punctele sale de sprijin" extraordinare pentru a constrânge regimul de la Phenian să abandoneze programele sale nucleare și balistice.


"The Guardian" informează că vorbind în timpul unei vizite în Coreea de Sud, în cadrul unui turneu de zece zile în Asia, Pence a descris angajamentul SUA față de securitatea Coreei de Sud ca fiind "de nezdruncinat", la o zi după ce armata nord-coreeană a încercat, duminică dimineață, fără succes, să lanseze o rachetă, dintr-un poligon situat pe coasta de est a țării.


Coreea de Nord a amenințat sâmbătă Statele Unite, cu ocazia unei sărbători naționale, că este pregătită să riposteze cu "atacuri nucleare" la orice eventuală agresiune americană, în contextul avertismentelor lansate de Administrația Donald Trump.


În urma nereușitei statului nord-coreean, au existat acuzații că testul balistic ar fi fost contracarat de un atac cibernetic al SUA. 
De asemenea, consilierul pentru securitate al lui Donald Trump a avertizat că tensiunile vor escalada în Peninsula Nord-Coreeană.


Comentează știrea

Murphy
18 aprilie 2017
Panchistul

Panchistul nord coreean Kim John Un este pe lista neagra a celor ce vor fi spanzurati precum Sadam Hussein in Iraq.Nu mai dureaza asa de mult.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1521 secunde