Coreea de Nord, "cadou de Crăciun" pentru americani

212
Coreea de Nord,

Articole recomandate

Phenianul a subliniat, ieri, că se apropie de scadență termenul dat Statelor Unite ca până la sfârșitul anului să-și schimbe "politicile ostile" față de Coreea de Nord și să prezinte o nouă propunere în negocierile nucleare, avertizând că ține de Washington să decidă cel fel de "cadou de Crăciun" vor să obțină, potrivit KCNA - agenția oficială de presă a Phenianului - citată de Reuters. 


Ri Thae Song, viceministru de externe nord-coreean responsabil de relațiile cu SUA, a declarat că apelul Washingtonului la continuarea discuțiilor nu este decât un "biet truc urzit pentru a menține RPDC în obligația de dialog și a utiliza această temă în favoarea situației politice și a alegerilor din SUA", a transmis agenția oficială nord-coreeană. 


"RPDC a făcut tot posibilul, cu maximă perseverență, să nu dea înapoi de la pașii importanți făcuți din proprie inițiativă", a spus Ri. "Ceea ce rămâne de făcut acum depinde de SUA și le revine lor să decidă ce fel de cadou de Crăciun vor alege să obțină", a adăugat înaltul diplomat nord-coreean. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5802 secunde