Coronavirus, Hong Kong. Ce se întâmplă, conform noilor reguli, cu persoanele infectate

378
Coronavirus, Hong Kong. Ce se întâmplă, conform noilor reguli, cu persoanele infectate - 1200x1-1674130788.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile din Hong Kong au anunţat joi că renunţă, începând cu 30 ianuarie, la obligaţia izolării persoanelor infectate cu COVID-19, eliminând astfel una dintre ultimele restricţii majore legate de coronavirus aflate în vigoare în metropola chineză, relatează Reuters.

Înlăturarea obligaţiei izolării persoanelor infectate cu coronavirus face parte din decizia de a modifica statutul COVID-19 de la boală respiratorie severă la boală endemică şi are loc în urma unei măsuri similare luate de Beijing pe 8 ianuarie.

"Am decis să anulez ordinul de carantină pentru pacienţii infectaţi cu COVID-19. Acesta este unul dintre paşii importanţi spre normalitate", a declarat joi John Lee, şeful executivului din Hong Kong.

Locuitorii din Hong Kong sunt totuşi obligaţi să poarte măşti sanitare, cu excepţia cazului în care fac exerciţii fizice.

Săptămâna trecută, trenurile de mare viteză care fac legătura între Hong Kong şi China continentală şi-au reluat circulaţia pentru prima data de la începutul pandemiei de COVID-19. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4429 secunde