Coronavirus. Israelul se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri de infectare; se analizează reintroducerea unor restricţii

75
Coronavirus. Israelul se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri de infectare; se analizează reintroducerea unor restricţii - thumbsbc5bfa1c740cb7ed4de7d345e8-1655723194.jpg
Israelul, care se confruntă în ultimele săptămâni cu o creştere exponenţială a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, a înregistrat luni peste 10.000 de rezultate pozitive la teste, cea mai mare cifră de la începutul lunii aprilie. În acest context, Guvernul ia în calcul reintroducerea unor restricţii, informează EFE.


După creşterea progresivă a numărului de cazuri de infectare în ultimele săptămâni, Guvernul evaluează introducerea unor măsuri restrictive care fuseseră anulate, precum utilizarea măştilor de protecţie în spaţii închise.


Potrivit media locale, autorităţile israeliene au în vedere totodată implementarea vaccinurilor împotriva COVID-19 în cazul bebeluşilor şi copiilor preşcolari, după ce Statele Unite au autorizat vineri posibilitatea de a începe vaccinarea la aceste grupe de vârstă.


Pagina a fost generata in 0.305 secunde