Corpurile de iluminat furate de pe DN1 au fost găsite în locuința unui bărbat

195
Corpurile de iluminat furate de pe DN1 au fost găsite în locuința unui bărbat - corpdeiluminat-1644507432.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Brașov au găsit recuperat corpurile de iluminat care au fost furate de pe stâlpii de pe DN1, la mai puțin de o săptămână după ce au fost montate. Un bărbat din localitatea Şinca a fost reţinut pentru 24 de ore după ce la acesta acasă, în cadrul unei percheziţii domiciliare, s-au găsit ansamblurile de iluminat sustrase de pe DN1, se arată într-un comunicat transmis, joi, de IPJ Braşov.

Potrivit Digi24 poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii CNAIR că, în noaptea de 1 spre 2 februarie, de pe DN1, pe sectorul cuprins între localităţile Şinca, Şercaia şi Mândra ar fi fost sustrase patru ansambluri de iluminare.

"În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat autorul infracţiunii, acesta fiind un bărbat de 38 de ani, din Şinca. Astăzi, 10 februarie, poliţiştii braşoveni au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la adresele persoanei bănuită de săvârşirea faptei, unde au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor", a precizat IPJ Braşov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde