Cota de popularitate a președintelui Obama a scăzut sub 50%

250
Cota de popularitate a președintelui Obama a scăzut sub 50% - obama-1331561043.jpg
Cota de popularitate a președintelui american Barack Obama a scăzut sub 50% în urma deciziei sale referitoare la prețul carburanților, oferind adversarilor săi o rază de speranță pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, relevă un sondaj de opinie publicat duminică - relatează AFP.

Sondajul, realizat pentru postul de televiziune ABC News și ziarul Washington Post, afirmă că doar 46% dintre persoanele chestionate aprobă acțiunile președintelui Obama, față de 50% care le dezaprobă.

Noile cifre contrazic un sondaj realizat în luna februarie, potrivit căruia 50% dintre americani aprobă acțiunile președintelui lor, față de 46% care s-au declarat împotrivă.

Unda verde dată de președintele Obama pentru creșterea prețului la carburanți a oferit o nouă speranță adversarilor săi republicani pentru următoarele alegeri, afirmă noul sondaj.

Dacă alegerile ar avea loc în prezent, 49% dintre alegători ar vota pentru Mitt Romney, în prezent în fruntea candidaților la învestitura republicană, față de 47% pentru Barak Obama.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Actual : Grecia s-a salvat  de la faliment
Pagina a fost generata in 0.4425 secunde