CRIMĂ ATROCE! Și-a decapitat mama și și-a făcut un selfie cu capul ei

380
1
CRIMĂ ATROCE! Și-a decapitat mama și și-a făcut un selfie cu capul ei - nebun86613000-1476620158.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 26 de ani din Bronx și-a decapitat mama și și-a făcut un selfie cu capul ei. Curtea a decis că băiatul era bolnav mintal și că în acel moment nu putea face diferența dintre rău și bine.

Bahsid McLean este acuzat de crimă, după ce și-a ucis mama în apartamentul ei, în februarie 2016. A înjunghiat-o în gât după ce i-a spus că este un tată rău. Poliția susține că imediat după crimă, bărbatul a alertat autoritățile spunând că mama lui lipsește.

Avocații bărbatului susțin că el ar trebui achitat argumentând că în acel moment, bărbatul și-a ascultat "vocea din minte", el fiind bolnav mental și s-au folosit de fotografia în care bărbatul apare zâmbind în timp ce ține în mână capul mamei sale pentru a demonstra acest lucru.

Trupul dezmembrat a fost găsit în patru valize diferite, aruncate în mai multe zone ale cartierului în care locuia. Mai târziu, anchetatorii au descoperit și fotografia din telefonul bărbatului, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

costica
16 octombrie 2016
opinie

Fă un profit incredibil! E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Actual : Un lucrător umanitar a fost răpit în Niger
Pagina a fost generata in 1.1148 secunde