Cristi Minculescu dezvăluie motivele pentru care a părăsit trupa Iris!

544
Cristi Minculescu dezvăluie motivele pentru care a părăsit trupa Iris! - 4-1350638796.jpg

Cristi Minculescu a declarat pentru "CanCan TV", că a părăsit Iris pentru că nu a mai găsit un numitor comun în ceea ce privește activitatea viitoare a trupei, dar și pentru că efortul pe care trebuia să îl facă era mult prea mare raportat la partea financiară, potrivit site-ului acasatv.ro


Cântărețul Cristi Minculescu, fostul solist al Iris, a părăsit în luna august formația, după 32 de ani în care s-a identificat cu această trupă.


El a precizat totuși că a fost nemulțumit că nu era protejat din punct de vedere financiar în urma perioadei în care a avut probleme de sănătate.


În 2009, Cristi Minculescu a aflat că suferă de o boală ereditară - polichistică hepato-renală - fapt pentru care a avut nevoie de un transplant de ficat. Atunci, soția lui i-a donat o bucată din ficatul ei.
"Efortul pe care îl fac după operație este mult prea mare în raport cu partea financiară", a mai spus Cristi Minculescu la "CanCan TV".


Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Șeicărescu, potrivit unui anunț postat pe site-ul oficial al formației, informează aceeași sursă.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Septembrie 2012
Stire din Monden : Cristi Minculescu, concert de ADIO!
Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Monden : Iris, de 35 de ani împreună
Pagina a fost generata in 0.4161 secunde