Criza de muncitori și șoferi de camion a aruncat în aer prețurile în Marea Britanie după Brexit

122
Criza de muncitori și șoferi de camion a aruncat în aer prețurile în Marea Britanie după Brexit - crizamareabritanie-1630950418.jpg

Articole de la același autor

Companiile de construcții sunt nevoite să încetinească ritmul proiectelor sau chiar să oprească lucrările pe fondul unei furtuni perfecte în construcții, care pune sub semnul întrebării revenirea economică a Marii Britanii, arată o analiză The Independent.

Costul materialelor de construcție a crescut cu 20%, agravând problemele cu care se confruntă industria în valoare de aproximativ 117 miliarde de lire sterline.

Criza de muncitori și livrările întârziate în Regatul Unit, din cauza crizei de șoferi de camion, alături de o criză globală în domeniul materialelor de construcții și noua birocrație generată de Brexit, pun piedici proiectelor de construcții din Marea Britanie și alimentează creșterea prețurilor, avertizează companiile din domeniu.

Multe companii mai mici de construcții, care reprezintă aproximativ 90% din acest sector, se văd nevoite să oprească proiectele.

Constructorul de case Berkeley este ultima dintr-un șir de companii din domeniu care au avertizat cu privire la impactul presiunilor inflaționiste asupra costului materialelor de construcție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde