CRUZIME fără margini! Un bărbat a aruncat 4 căţei la tomberon, iar pe mama lor a târât-o pe stradă legată cu o sfoară

543
1
CRUZIME fără margini! Un bărbat a aruncat 4 căţei la tomberon, iar pe mama lor a târât-o pe stradă legată cu o sfoară - catei-1647357026.jpg
Un bărbat din județul Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru pui de câine și a târât-o pe mama căţeilor, cu o sfoară, informează Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit mediafax.net.


"La data de 14 martie, în jurul orei 16,00, o femeie a sesizat poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Sibiu cu privire la faptul că, pe strada Morii din localitatea Ighişul Nou, un bărbat târăşte un câine şi transportă mai mulţi pui de câine într-o plasă. În urma intervenţiei rapide a poliţiştilor din cadrul Biroului de Ordine Publică Mediaş, s-a reuşit identificarea persoanei în cauză.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ighişul Nou, în curtea imobilului unde domiciliază bărbatul, într-o plasă aflată într-un tomberon, fiind găsiţi abandonaţi patru pui de câine, având 1-2 zile de la naştere.


Potrivit Realitatea.net în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că bărbatul, după ce ar fi târât câinele pe stradă, l-a predat unui adăpost de animale", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Bărbatului i s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de maltratarea şi schingiuirea animalelor, respectiv despărţirea puilor de mamă până la vârsta de opt săptămâni de viaţă.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.321 secunde