Cu gândul la vacanță: ultimele zile de muncă la Parlament. Cum petrec politicienii sărbătorile de iarnă

159
Cu gândul la vacanță: ultimele zile de muncă la Parlament. Cum petrec politicienii sărbătorile de iarnă - par-1671806468.jpg

Articole de la același autor

Odată cu anul calendaristic, și anul parlamentar se apropie de sfârșit. În ultimele zile de muncă, aleșii au venit la birouri cu gândul la vacanță și la mesele tradiționale. Când tragem însă linie, lăsăm în urmă un an marcat de criză economică și încheiat cu o mare dezamăgire - eșecul de a intra în spațiul de liberă circulație, potrivit Realitatea


În prag de sărbătoare, Palatul Parlamentului a fost animat de brazii de Crăciun împodobiți și de colindătorii veniți din toate colțurile țării. Cu gândul la sărbători au fost și aleșii, care au avut grijă să își pregătească deja meniul pentru masa festivă.

„Eu sunt lacto-vegetarian de 23 de ani. Sotia trebuie să gătească și pentru mine, dar ne adaptăm. Sarmale fără carne, salată de boeuf fără carne”, a precizat Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei.


George Simion și-a ales deja și destinația perfectă pentru a petrece sărbătorile de iarnă: „În Bucovina cu familia”.

De altfel, liderul AUR nu este singurul care speră la o vacanță înconjurat de cei dragi, în spiritul tradițional românesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5243 secunde