Cubanezii vor putea călători în străinătate

213
1
Cubanezii vor putea călători în străinătate - cuba-1357905934.jpg

Articole recomandate

Cubanezii vor avea dreptul să călătorească în străinătate înce-pând de luni, când va intra în vi-goare reforma legii privind migrarea adoptată de președintele Raul Castro și foarte așteptată de populație.


"Începând cu 14 ianuarie, toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani vor putea călători în afara insulei", a declarat pentru televiziunea cubaneză colonelul Lamberto Fraga, unul dintre responsabilii serviciului de migrație.

Minorii vor putea, de asemenea, să iasă din țară cu condiția să dispună de autorizații notariale din partea părinților sau tutorilor.

De această lege vor beneficia în special cei două milioane de cubanezi care trăiesc în străinătate, dintre care 80 la sută în Statele Unite, în principal în Florida, precum și sportivii și specialiștii care au fugit în timpul turneelor sau misiunilor în străinătate.


Comentează știrea

Val
13 ianuarie 2013
Propunere

Sa completeze de acum legea,in asa fel sa nu intre tiganoii nostrii la ei,ca le fura tot ce mai au in saracia lor! Si or sa zica si aia ca romanii sunt hoti,doar din cauza celor ce clar ne strica imaginea peste tot.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Atentate sângeroase în Pakistan
Pagina a fost generata in 0.5828 secunde