Cum a fost păcălit un elvețian de amanta sa româncă. A furat peste 1 milion de euro: „Am cedat la solicitările ei”

434
Cum a fost păcălit un elvețian de amanta sa româncă. A furat peste 1 milion de euro: „Am cedat la solicitările ei” - pacalit-1638723616.jpg

Articole de la același autor

Un director din Elveția, acuzat de deturnarea a peste un milion de franci din seiful companiei, a recunoscut că a făcut-o pentru amanta sa, o româncă. Fostul manager a povestit și ce a făcut în final cu banii furați.


Timp de 10 ani, un director din Elveția a deturnat peste un milion de franci din seiful companiei sale, între 2008 și 2018, la cererea amantei sale: „Am cedat la solicitările ei", a recunoscut fostul manager în fața instanței, în urmă cu câteva zilei.

Potrivit Realitatea.net bărbatul a cunoscut-o pe româncă într-un club de noapte, după propriile relatări. Fostul director al societății Gestione Stalvedro a deturnat bani în valoare totală de peste un milion de franci din seiful în care erau depuse încasările zilnice și i-a transferat către amanta sa din România.


Cu banii furați acesta a acoperit costurile legate de nivelul său ridicat de trai și a făcut transferuri bancare repetate, în valoare totală de aproximativ 800 000 de franci, către amanta sa din România, pe care a cunoscut-o într-un club de noapte din Ticino.

"M-am lăsat păcălit. Aveam o anumită simpatie pentru ea și de aceea am cedat la solicitările ei", a declarat bărbatul de 72 de ani în fața Curții de Asistentă Penală prezidată de judecătorul Amos Pagnamenta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4212 secunde