Cum arată Loredana, șoferița de TIR care întoarce toate privirile: ”Bărbații rămân fără cuvinte”

172
Cum arată Loredana, șoferița de TIR care întoarce toate privirile: ”Bărbații rămân fără cuvinte” - lore-1664802966.webp
Povestea Loredanei este una atipică, mai ales că tânăra de 28 de ani este pasionată de un job pe care îl fac, de obicei, bărbații: condusul TIR-ului. Românca a devenit cunoscută în mediul online după ce publicația britanică Dailystar a publicat un interviu cu ea, în care tânăra vorbește deschis despre pasiunea sa, moștenită de la bunicul său, dar și despre faptul că bărbații o judecă atunci când văd o femeie conducând un TIR, potrivit Gândul


Loredana Zainea este româncă, are 28 de ani și locuiește în Daventry, Northamptonshire, Marea Britanie de 5 ani. Tânăra are o meserie atipică, pe care însă o iubește mult: cea de șofer de TIR. Deși își iubește locul de muncă, Loredana povestește că există șoferi de camion care o judecă și care spun că nu știe să conducă la fel de bine ca un bărbat.


”Sunt oameni care spun că nu voi putea parca camionul în mod corespunzător sau că nu cred că pot face treaba la fel de bine ca un bărbat. Însă, atunci când încep să conduc, ei văd ce pot face și își schimbă rapid părerea despre mine, rămân fără cuvinte. Dar nu ar trebui să fiu nevoită să-mi demonstrez abilitățile pentru a nu fi judecată pentru jobul meu”, a povestit Loredana pentru publicația britanică.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2087 secunde