Cum arată meniul de Crăciun pentru deținuții din penitenciarele din România

3315
Cum arată meniul de Crăciun pentru deținuții din penitenciarele din România - cra-1671895880.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională a Penitenciarelor a pregătit un meniu special de Crăciun pentru cei peste 23.000 de deținuți din penitenciarele din România, potrivit Antena3


Astfel, preparatele pentru mesele de Crăciun care se pregătesc în bucătăria penitenciarelor din România trebuie să se încadreze în anumite norme calorice şi într-o anumită sumă de bani.

Mai mult, mesele deținuților țin seama şi de orientarea religioasă.


Astfel, din meniul deținuților nu vor lipsi sarmalele, friptura de porc sau vită și nici cozonacul, dar asta numai dacă preparatul este conform regimului alimentar declarat de persoana încarcerată.

Mic Dejun: ceai, pâine, brânză, ceapă uscată, pate de porc sau de pasăre și tobă, în funcție și de convingerile religioase ale fiecăruia sau de dieta personală stabilită, mai supune ANP



Prânz
, se vor servi două feluri de mâncare: ciorbă de porc, de pui sau de vită, din nou după convingerile religioase ale celor închiși, de regimul alimentar recomandat de medic sau de preferințele fiecăruia. La felul al doilea se vor servi sarmale sau varză a la Cluj.

Desert: cozonac. În plus, fiecăruia dintre ei i se va oferi și un pahar de apă mineral, ne-au mai spus reprezentanții ANP.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7045 secunde