Cum au provocat o melodie și un joc video un val de ură în Franța, împotriva copiilor născuți în 2010

93
Cum au provocat o melodie și un joc video un val de ură în Franța, împotriva copiilor născuți în 2010 - valdeura-1632144254.jpg

Articole de la același autor

În Franța a apărut recent un scandal care are în centrul atenției generația de tineri care au vârsta de 10 și 11 ani. De câteva zile, copiii născuți în 2010 au devenit ținta unei campanii de cyberstalking (utilizarea internetului sau a altor mijloace electronice pentru a urmări sau hărțui o persoană, un grup sau o organizație) condusă de adolescenții puțin mai mari. Pe rețelele sociale populare pentru adolescenți, cum ar fi TikTok și Twitter, elevii de clasa a șasea din Franța născuți acum un deceniu sunt batjocoriți și insultați, iar în anumite cazuri chiar amenințați că vor fi bătuți. Astfel, unii dintre copii au refuzat să mai meargă la școală din cauza acestei campanii, iar pentru a soluționa acest scandal a fost nevoie de intervenția ministrului Educației Naționale, Jean-Michel Blanquer, scrie cotidianul francez Le Figaro.

Joi, 16 septembrie, pentru a calma valul de comentarii, ministrul Educației din Franța a făcut o declarație publică în care a subliniat că „există o mișcare în creștere care constă în batjocorirea elevilor din clasa a VI-a și a elevilor născuți în 2010”.

„Campania aceasta de bullying este evident stupidă și contrară valorilor noastre”, a transmis Jean-Michel Blanquer într-un videoclip postat pe Twitter, întrebându-se ce este în neregulă cu tinerii născuți în 2010. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3472 secunde