Crăciun nazist:

Cum petrecea Adolf Hitler Crăciunul în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (FOTO)

811
3

Articole recomandate

Câteva imagini inedite, în care Adolf Hitler apare la o petrecere de Crăciun în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, au fost făcute publice.

Fotografiile în care apare Hitler au fost făcute la o petrecere nazistă de Crăciun în 1941, scrie dailymail.co.uk.

Liderul nazist apare stând la masă alături de subalterni, printre care se afla și Heinrich Himmler, comandantul poliției secrete naziste. Alături de Himmler, Hitler a condus operațiunea de exterminare a evreilor, homosexualilor și a altor grupuri sociale pe care cei doi le considerau inacceptabile.

Liderul nazist apare într-o fotografie de la petrecere cu mâinile strânse sub bărbie, în timp ce un imens brad de Crăciun apare în spatele său.

Petrecerea a avut loc pe 18 decembrie 1941 la Munchen, iar fotografiile au fost realizate de Hugo Jaeger, unul dintre fotografii personali ai lui Hitler.

Adolf Hitler se face vinovat de exterminarea a peste șase milioane de evrei în timpul Holocaustului din Al Doilea Război Mondial, între anii 1939 și 1945, această conflagrație mondială făcând peste 17 milioane de victime în rândul civililor.

Comentează știrea

cititor in extaz
27 decembrie 2011
inedit!!!

Da ce articol inteligent si plin de noutati v-a scremut mintea?Oare de unde ati avut aceste informatii nestiute de nimeni de 70 de ani? Cred ca ai putea fi propus(a) pt premiul de jurnalistica 2011

Shlomo
29 decembrie 2011
Hitler, un mare om pe care il regretam toti oamenii de buna credinta!

un adevarat cruciat, un om fauritor de istorie! Cine au fost dusmanii lui?- Comunistii, evreii, masonii, tiganii si poponarii? Pai tocmai acest lucru il face un mare erou al istoriei!

Rachela
31 ianuarie 2012
Hitler o mare personalitate,un om admirat

nr.2 ai perfecta dreptate. tocmai cei mentionati de tine,. . . tiganii si incompetentii conduc azi Romania. Hitler nu ar fi admis prostii langa el.Nazistii au fost niste oameni destepti disciplinati si puternici.bravo lor.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Crăciunul în clasa mea
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Înjunghiat de Crăciun
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum este vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6556 secunde