Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastasul mamei sale

255
Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastasul mamei sale - prodan-1665063876.jpg
Anamaria Prodan a organizat, joi, un parastas cum rar se mai poate vedea, în cinstea mamei sale, Ionela Prodan. Regretata artistă ar fi împlinit pe 6 octombrie frumoasa vârstă de 75 de ani. Nu doar evenimentul în sine a impresionat, ci și felul în care s-a afișat impresara la slujba religioasă de la Cimitirul Bellu. Vezi mai jos cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la parastas. La ce sumă se ridică valoarea bijuteriilor pe care le-a purtat, potrivit Libertatea

Nu este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan este o iubitoare a vieții de lux. Nici la parastasul fastuos organizat în cinstea regretatei sale mame nu a renunțat la opulență. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf nu se poate despărți de lucrurile scumpe, după cum se poate observa cu ușurință și în fotografiile încărcate în galeria FOTO a acestui articol.

La evenimentul ce a avut loc joi la Cimitirul Bellu, Anamaria Prodan s-a afișat într-un costum de firmă, de nuanță galben-verde deschis. Ținuta pe care a purtat-o a fost accesorizată cu o geantă Birkin, despre care se știe că este una dintre cele mai scumpe din lume.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7599 secunde