Cum să alegi un brad rezistent de Crăciun

150
Cum să alegi un brad rezistent de Crăciun - brad-1640185528.jpg

Articole de la același autor

În curând în casele din România va străluci, împodobit, simbolul Crăciunului, bradul. Piețele s-au umplut de brazi de toate mărimile și cumpărătorii vin și pleacă toată ziua. Chiar dacă poate părea simplu să alegem un brad, ne putem trezi că este deja ofilit înainte să punem cadourile sub el. Putem să prevenim asta folosind câteva metode simple pentru a verifica bradul când îl cumpărăm.


Chiar dacă pentru mulți cumpărarea bradului de sărbători poate părea o activitate simplă, pentru ca simbolul Crăciunului să reziste cât mai mult în casa noastră trebuie să știm câteva metode de verificare când mergem la cumpărături.

Potrivit Digi24 sunt 13 tipuri de brazi pe care îi putem alege de sărbători. Indiferent ce alegem, putem testa bradul în mai multe feluri.

În primul rând, este important să scuturăm puțin crengile să vedem dacă acele au început deja să cadă.


Felul în care sunt dispuse acele bradului ne arată dacă urmează să cumpărăm un brad vechi sau nu. Acestea trebuie să arate ca un pieptăne iar dacă sunt orientate în jos ar fi bine să nu cumpărăm acel brad.

Putem verifica dacă bradul este sau nu de luat acasă strângând în pumni una dintre crenguțe. Dacă în palmă rămân ace, ar fi bine să nu îl cumpărăm pentru că nu va rezista la temperatura camerei.

După ce am făcut toate aceste lucruri și am stabilit că bradul este unul potrivit pentru noi, îl putem întreține și la noi acasă. În primul rând, ar trebui să îl ținem 24 de ore pe balcon înainte să îl montăm în sufragerie și să îl udăm frecvent cu apă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde