Cum se apară suspectul marocan al crimei de la Iași. Avocata acestuia va depune la dosar istoricul deplasărilor prin GPS

453
Cum se apară suspectul marocan al crimei de la Iași. Avocata acestuia va depune la dosar istoricul deplasărilor prin GPS - iasi-1640443351.jpg
Sami el Bourkadi este acuzat că i-a ucis pe studentul marocan Youssef Ajniah şi pe iubita acestuia, Ioana Vanessa Burlacu, într-o vilă din Iaşi.


Ahmed Sami el Bourkadi vrea să se apere în faţa judecătorilor depunând istoricul deplasărilor pe GPS.

Potrivit Realitatea.net marocanul stă în următoarele 30 de zile în arest preventiv, după decizia luată de Curtea de Apel Iaşi joi, 23 decembrie.


"Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Săptămâna viitoare o vom primi. Clientul meu a răspuns în faţa judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declaraţii. Dorim să le arătăm anchetatorilor situaţia deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul acuzatului.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins pe14 decembrie, în Italia şi a fost extrădat.. 


Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, ceruse luni, 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi, devenind suspectul numărul unu al crimei petrecute la Iaşi.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde