Cum și-a înscenat un bărbat propria moarte ca să vadă cine plânge după el. "Am vrut ca planul să funcționeze"

8679
Cum și-a înscenat un bărbat propria moarte ca să vadă cine plânge după el.
Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să vadă cine vine la înmormântarea lui. Acesta a reușit să înfurie pe toată lumea după ce adevărul a ieșit la iveală, potrivit Antena3


Baltazar Lemos, de 60 de ani, din Curitiba, Brazilia, și-a înfuriat toți prietenii după ce a făcut un gest pe care l-a gândit luni bune. Acesta și-a înscenat moartea din pură curiozitate, ca să vadă cine vine la înmormântarea lui.


Bărbatul organizează diverse evenimente private, inclusiv înmormântări, astfel că nu i-a fost greu să își organizeze propria înmormântare. Gestul său a fost făcută din pură curiozitate pentru a vedea câți cunoscuți i-ar regreta trecerea în neființă.

Pe 10 ianuarie, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook care anunța că „la începutul acestei după-amiezi triste, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi disponibile în curând”. Cu o zi înainte, postase pe aceeași pagină o fotografie făcută în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, care sugerează că bărbatul fusese internat acolo, astfel că acesta pățise ceva.


Familia lui Lemos a fost șocată când a văzut anunțul, pentru că nimeni nu știa că ar avea probleme și că a ajuns în spital. La ceva timp după primul anunț, „cineva” a postat pe pagina lui de Facebook data, ora și locul ceremoniei de înmormântare. Pe 18 ianuarie, prietenii și familia lui Baltazar Lemos s-au adunat într-o capelă mică din orașul natal, Curitiba, pentru ceea ce se așteptau să fie o înmormântare.

La un moment dat, vocea lui Baltazar a început să se audă dintr-o boxă povestindu-și viața, iar unii dintre cei prezenți au început să plângă, crezând că este o înregistrare. Dar după câteva minute ușile altarului s-au deschis, iar el și-a făcut apariția în fața mulțimii împietrite de groază. O parte din cei prezenți au început să plângă, iar alții au rămas pur și simplu cu gura căscată. Apoi, bărbatul a explicat că și-a înscenat moartea pentru a vedea cine vine la înmormântare, moment în care participanții au început să-l acuze de cruzime.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0651 secunde