Cuplu găsit mort în casă, în județul Dolj: Polițiștii iau în calcul o crimă urmată de sinucidere

246
Cuplu găsit mort în casă, în județul Dolj: Polițiștii iau în calcul o crimă urmată de sinucidere - medicina-1644242268.jpg

Articole de la același autor

Două persoane decedate au fost găsite, astăzi, într-o casă din comuna doljeană Mischii. Una dingtre ele, vorbim despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost găsită spânzurată. Nu se cunoaște care este cauza morții celei de-a doua persoane, o femeie de 49 de ani, însă polițiștii iau în calcul ca bărbatul să-și fi ucis femeia, după care să se fi spânzurat. Cumplita descoperire a fost făcută chiar de fiul cuplului, un bărbat de 27 de ani.


Potrivit poliţiştilor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, găsit spânzurat, şi o femeie în vârstă de 49 de ani. Fiul femeii este cel care a făcut descoperirea şi a anunţat poliţia.

„În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat.

Potrivit Realitatea.net la faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.658 secunde