Cutremur puternic în nordul Italiei. Panică printre locuitorii din Milano

216
Cutremur puternic în nordul Italiei. Panică printre locuitorii din Milano - cutremur-1639832815.jpg

Articole recomandate

Un cutremur puternic s-a produs sâmbătă în nordul Italiei. Institutul Național de Geofizică din Italia anunță că seismul a avut epicentrul în zona de vest a orașului Bergamo. Potrivit datelor oficiale, cutremurul a început la ora 11.30 și a avut magnitudinea 4,4. Adâncimea a fost stabilită la 26 de kilometri.


Epicentrul seismului a fost în Bonate Sotto, un oraș din Bergamo cu aproximativ 6.000 de locuitori. În mai multe zone din orașul Milano, clădirile s-au mișcat, iar unii oameni au ieșit în stradă, potrivit agenției ANSA, citează Mediafax.


Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade s-a produs, săptămâna aceasta, şi în largul coastelor Indoneziei
Un cutremur cu magnitudinea 7,3 s-a produs marți în largul coastei de est a Indoneziei, potrivit USGS (US Geological Survey). A fost emisă o avertizare de tsunami, conform CNN.


Seismul s-a produs la 112 kilometri (69 de mile) la nord de Maumere, pe insula indoneziană Flores.


USGS a precizat că seismul a avut loc la o adâncime de 18,5 kilometri (11 mile) în Marea Flores la ora locală 10:20 (22:20 ET).


Pe baza parametrilor preliminari ai cutremurului, Centrul de alertă pentru tsunami din Pacific a declarat că "valuri periculoase de tsunami sunt posibile pentru coastele situate pe o rază de 1.000 de kilometri (621 mile) de epicentrul cutremurului".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1325 secunde