Dan Negru, despre Benone Sinulescu: "Un tip admirabil. Am avut o relație fantastică, dincolo de scenă"

177
Dan Negru, despre Benone Sinulescu:
Vestea morții artistului Benone Sinulescu a căzut ca un trăsnet pentru mulți dintre colegii şi apropiații săi. Dan Negru, despre care "Nea Beni" spunea că îi este ca un nepot, a mărturisit că au avut o relație frumoasă de prietenie, dincolo de scenă.

Benone Sinulescu a murit, joi, la vârsta de 84 de ani, în locuința familiei din comuna Bârzava, județul Arad, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Potrivit Antena3.ro,vestea tragică a şocat pe toată lumea mai ales că "Nea Beni", aşa cum era numit în cercurile apropiate devenise, optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

La fel de uimit de aflarea veștii s-a declarat şi prezentatorul TV, Dan Negru, care în ultimii 4 ani l-a prezentat la Festivalul Naţional Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente de folclor din România.


„Ultima dată m-am văzut cu el în vară. Locuia undeva prin județul Arad, la câțiva kilometri de socrii mei. Aveam o relație dincolo de ce înseamnă scena! El spunea mereu că Negru e nepotul lui. Și copiii mei erau prieteni cu el, mergeam în fiecare vară la el și mâncau roșii de la el din curte. A fost un tip admirabil! (...) Offff, ce rău îmi pare", a declarat Dan Negru.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2887 secunde