Daniel Craig are o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

69
Daniel Craig are o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood - danielcraig-1633611561.jpg
Actorul britanic Daniel Craig, care l-a interpretat pentru ultima oară pe agentul James Bond în filmul „No time do Die”, a devenit a 2.704-a vedetă de film onorată cu o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood. La doar câţiva metri de steaua lui Craig se află cea a lui Sir Roger Moore, un alt actor britanic celebru care a jucat în seria James Bond, informează BBC.

„Nu-mi imaginam vreodată că o să spun asta, dar este o absolută onoare să fiu călcat în picioare la Hollywood”, a spus Daniel Craig cu prilejul dezvelirii noii stele cu numele său gravat, de pe cunoscutul bulevard din Hollywood.

Steaua lui Daniel Craig se află la numărul 7007 de pe bulevardul Hollywood, care are legătură cu celebrul număr de cod al agentului 007, pe care actorul britanic l-a interpretat din 2006 şi până în prezent în ultimele cinci filme din seria James Bond.

Zilele trecute, cu o listă de invitați formată din laureați ai premiilor Oscar și membri ai familiei regale britanice, filmul „No Time To Die” a avut premiera mondială la Londra, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente cinematografice de la începutul pandemiei COVID-19.

Lansarea „No Time To Die”, cel de-al 25-lea film Bond, a fost amânată de trei ori din aprilie 2020, în condițiile în care cinematografele din întreaga lume au fost nevoite să își închidă porțile sau să impună restricții privind numărul de spectatori.Pagina a fost generata in 0.1831 secunde