Daniel Craig spune că se simte foarte norocos pentru colaborarea cu regina Elisabeta a II-a

192
Daniel Craig spune că se simte foarte norocos pentru colaborarea cu regina Elisabeta a II-a - danielcraig2-1662912137.jpg
Actorul britanic Daniel Craig a mărturisit, cu prilejul premierei mondiale a peliculei „Glass Onion: A Knives Out Mystery”, la Toronto, că se simte foarte norocos că a colaborat cu regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viaţă joi, informează Reuters.

”Am fost pur şi simplu foarte norocos că am făcut parte dintr-un proiect, Jocurile Olimpice, şi că am avut şansa să lucrez cu ea la un lucru care a bucurat, a plăcut şi a adus zâmbetul pe buze multor oameni”, a spus Craig pe covorul roşu la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Scenaristul şi regizorul Rian Johnson a mulţumit unei alte regine, „reginei misterelor”, Agatha Christie, care, potrivit cineastului, a reprezentat sursa de inspiraţie pentru fiecare parte a francizei.

„Knives Out” a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel global, demonstrând că fanii au fost entuziasmaţi de perspectiva lui Johnson asupra unui film poliţist. Johnson a spus că speră ca sequel-ul să ofere aceeaşi satisfacţie.

„Pare actual, pare prezent. Tratează subiecte cu care avem de-a face zi de zi”, a spus producătorul Ram Bergman.

„Studiourile şi regizorii, nu ştiu din ce motiv, au crezut că nimeni nu este interesat (de acest gen), dar de fapt oamenii sunt interesaţi”.Pagina a fost generata in 0.388 secunde