De la „Clanul” la comedie! Theo Rose își dorește să joace alături de Smiley

292
De la „Clanul” la comedie! Theo Rose își dorește să joace alături de Smiley - theo-1666014982.jpg

Articole de la același autor

După mai multe proiecte TV, Theo Rose pare ca și-a găsit acum locul potrivit în producțiile de la Pro TV, „Vocea României” și „Clanul”. Fără a avea studii de Actorie, talentul ei trece sticla și demonstrează din plin că are „os de actriță”, după cum declara și regizorul serialului. De altfel, artista nu ar refuza un rol într-o comedie, unde ar juca alături de Smiley, „colegul” ei de scaun de la „Vocea României”.

Deși s-a pregătit să dea admiterea la Actorie, după cum povestea în podcast-ul „La mijloc”, Theodora Maria Diaconu (Theo Rose) nu a ajuns să urmeze studiile de specialitate. Însă are talent din plin. Pentru rolul său din „Clanul” au dat casting 200 de candidate. Însă cântăreața fost cea care a ajuns, în final, să o interpreteze pe Vera Maximilian, fiica „de suflet” a interlopului Bebe Măcelaru, interpretat în serial de George Mihăiță.

Dincolo de ipostaza de actriță, „Clanul” i-a adus lui Theo Rose și o nouă poveste de dragoste. Cucerit definitiv de talentul ei actoricesc, Anghel Damian – regizor, scenarist și producător al serialului de la Pro TV – s-a și îndrăgostit de artistă. Cei doi formează un cuplu frumos și discret,. De altfel, pe platourile de filmare cei doi se comportă ca doi profesioniști, lăsând viața sentimentală deoparte.Citește mai departe





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Smiley concertează în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4735 secunde