De teamă că are Covid, o profesoară s-a sinucis, înainte să primească rezultatul testului

194
De teamă că are Covid, o profesoară s-a sinucis, înainte să primească rezultatul testului - 23articolmediccovid-1599729681.jpg

Articole recomandate

Tragedie la Roma, unde o profesoară s-a sinucis crezând că are coronavirus. Soțul ei a încercat să o liniștească, însă groaza femeii a fost atât de puternică încât într-un moment în care soțul a scăpat-o din privire, s-a aruncat de la etaj, înainte de a primi rezultatul testului.


Femeia de 45 de ani era obsedată de ideea că s-a infectat și pe parcursul a câteva zile teama ei s-a aplificat. Treptat a fost cuprinsă de o panică incontrolabilă și nici soțul sau medicul de familie nu au reușit să o liniștească, relatează Yahoo News.


Femeia a ajuns și la spital pentru testare. „Era din ce în ce mai îngrijorată, tot vorbea despre boală. A făcut testul, dar a continuat să fie foarte neliniștită și ciudată”, le-a explicat bărbatul polițiștilor de la secția Monteverde care au preluat cazul.


Chiar și după test, femeia nu a putut să doarmă, iar starea ei de agitație s-a accentuat. A doua zi, profitând de faptul că toți cei din casă dormeau, a scris un bilet de adio pentru soțul și fiul ei și s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul cinci.


Impactul a fost foarte violent și femeia a murit pe loc. Trupul ei a fost descoperit de un trecător care a alertat Poliția. Când anchetatorii au bătut la ușa apartamentului, soțul dormea și nu știa ce s-a întâmplat. Lângă una din ferestre, polițiștii au descoperit scaunul pe care femeia a urcat înainte de a se arunca pe fereastră.


Criminaliștii anchetează acum cazul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5885 secunde