Decizia luată de soția lui Michael Schumacher

340
1
Decizia luată de soția lui Michael Schumacher - michaelschumacher014-1431179177.jpg

Articole recomandate

Probleme financiare în familia lui Michael Schumacher? Corinna, soția fostului pilot de Formula 1, este cea care trebuie să facă rost de bani pentru tratamentul extrem de costisitor al soțului ei, care se află în perioada de recuperare, după accidentul suferit la schi, în decembrie 2013. Tratamentele lui Schumacher se ridică la suma de 13,5 milioane de euro, anual.

De curând, Corinna Schumacher a vândut casa de vacanță din Norvegia, potrivit revistei germane Bunte, dar și un avion privat în valoare de circa 34,3 milioane de euro (25 de milioane de lire sterline). Aeronava era pilotată, pe vremuri, de Michael, a cărui recuperare decurge în continuare anevoios și sunt șanse infime ca el să se refacă 100%, scrie digisport.ro.

Comentează știrea

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Sport : Schumacher s-a trezit din comă?
Pagina a fost generata in 1.9246 secunde