Decizie fără precedent! Se schimbă regulile pentru cetățenii străini

250
Decizie  fără precedent!  Se schimbă regulile pentru cetățenii străini - deciziefaraprecedent-1491492248.jpg

Articole recomandate

Ministrul pakistanez de Interne, Chaudry Nisar Ali Khan, a dispus suspendarea imediată a eliberării vizelor (permise de aterizare) la sosire pentru cetățenii străini, pentru a evita orice "nereguli" în baza de date. Oficialul a dispus, de asemenea, ca oficialii din cadrul instituției să revizuiască și să actualizeze normele de obținere a vizelor.

În cadrul unei întâlniri la nivel înalt, ce a avut loc la Ministerul de Interne din Islamabad, Ali Khan a cerut într-o manieră strictă participanților să pună în aplicare normele și reglementările Ministerului și departamentelor atașate.

El a spus că ar trebui să se asigure introducerea regimului de vize on-line pentru a aduce un plus de transparență, a minimiza discreția și a accelera întregul proces.

Odată cu lansarea cererii regimului de vize on-line, ministrul de Interne pakistanez a declarat că orice anomalie în eliberarea vizelor ar fi eliminată în mod rapid și eficient.

Acesta a declarat că baza centrală de date este esențială, deoarece ar permite instituțiilor de stat pakistaneze să păstreze informații despre toți cei care călătoresc în Pakistan, indiferent de categoria de viză pe care o solicită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.339 secunde