Demisii la Casa Albă după violențele de la Capitoliu: Trump e abandonat de consilieri

564
Demisii la Casa Albă după violențele de la Capitoliu: Trump e abandonat de consilieri - capitol-1610004227.jpg

Articole recomandate

Adjunctul consilierului prezidențial pe probleme de securitate națională, Matt Pottinger, a demisionat miercuri ca urmare a asaltului suporterilor lui Trump asupra Capitoliului. Demisia a fost confirmată de surse politice pentru CNN.


Potrivit surselor citate de CNN mai mulți adjuncți ai consilierului pe probleme de securitate națională, dar și șeful lor Robert O'Brien ar intenționa să demisioneze.


În același timp, adjunctul șefului de cabinet Chris Liddell ar lua în calcu demisia, potrivit unor surse politice.


Mai devreme, O'Brien a recurs la un gest neobișnuit luându-i apărarea vicepreședintelui Mike Pence, atacat de președintele Donald Trump pentru refuzul de a bloca validarea victoriei lui Joe Biden în alegerile din 3 noimebrie.


O'Brien a spus că Pence a dat dovadă de ”curaj” pentru că nu a cedat presiunilor liderului de la Casa Albă. "Tocmai am vorbit cu vicepreședintele Pence. Este un om decent și a dat dovadă astăzi de curaj acționând la fel cum a făcut-o pe 9/11 când era congresman. Sunt mândru să lucrez cu el”, a spus O'Brien.


Nici el, nici Pottinger sau Liddle nu au putut fi contactați pentru a comenta asupra demisiilor.


Adjunctul secretarului pe relația cu presa, Sarah Matthews, a demisionat și ea. La fel șefa staff-ului primei doamne, Melania Trump, Stephanie Grisham. Și secretarul pe probleme sociale de la Casa Albă, Rickie Niceta, și-a înaintat demisia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7388 secunde