Deși a invadat Ucraina, Putin le spune rușilor că războiul este, de fapt, o asistență militară a regiunilor din Donbas

72
Deși a invadat Ucraina, Putin le spune rușilor că războiul este, de fapt, o asistență militară a regiunilor din Donbas - putindeclaratie-1645968946.jpg

Articole de la același autor

Președintele rus Vladimir Putin a salutat duminică dimineață eroismul forțelor ruse în Ucraina. Într-un scurt discurs televizat de felicitare a soldaților de Ziua Forțelor Speciale care a marcat primele sale declarații publice de vineri, liderul de la Kremlin s-a referit la invadarea Ucrainei de către Rusia drept o operațiune specială de a oferi asistență republicilor populare din Donbas, notează The Guardian.

„Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient, clar și competent în orice condiții dificile, să rezolvați cele mai dificile și responsabile sarcini și să vă îndepliniți întotdeauna cu onoare datoria militară de a vă proteja țara natală și cetățenii noștri, pentru a asigura interesele naționale ale Rusiei”, a mai declarat Putin.

„Tradițiile eroice ale forțelor speciale au fost înscrise în istoria de secole a armatei noastre, în timpul Marelui Război Patriotic și au continuat, întărite în Afganistan, în multe puncte fierbinți, în timpul lichidării bandelor teroriste din Caucazul de Nord și Siria. Vreau să mulțumesc comandamentului, personalului forțelor de operațiuni speciale, veteranilor unităților pentru loialitatea față de jurământ, pentru serviciul impecabil în numele poporului Rusiei și al marii noastre Patrie”, a mai precizat președintele rus.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde