Dezastru în Mexic după un seism de 7,2 grade pe scara Richter

150
1
Dezastru în Mexic după un seism de 7,2 grade pe scara Richter - cutremur2-1518851850.jpg

Articole recomandate

Un seism major cu magnitudinea de 7,2 grade a avut loc vineri în sud-vestul Mexicului, însă până în acest moment, nu au fost semnalate victime sau pagube semnificative în regiunea afectată, anunță Institutul american de geofizică (USGS).


Epicentrul cutremurului a fost în zona statului mexican Oaxaca, la o adâncime de 24,7 kilometri, conform realitatea.net.


Seismul a fost resimțit și în capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, unde mai multe clădiri înalte s-au clătinat timp de mai mult de un minut.


Seismul s-a produs la ora locală 17.39 (01.39, ora României), la distanță de 54 de kilometri nord-est de localitatea Pinotepa Nacional, 109 kilometri de orașul Oaxaca și 346 de kilometri de Ciudad de Mexico.


Potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, mii de persoane au ieșit de teamă pe străzile din mai multe orașe.


Cutremurul s-a produs la mai puțin de șase luni după ce două seisme puternice au provocat decesul a sute de persoane în centrul și sudul Mexicului.


Comentează știrea

Cristian
17 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Oferta speciala lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9957 secunde