DEZVĂLUIRE BOMBĂ. RIA Novosti: "Volodimir Zelenski s-ar ascunde la Brașov!"

538
DEZVĂLUIRE BOMBĂ. RIA Novosti:
Agenția rusă de presă RIA Novosti a lansat, azi, un zvon legat de președintele Ucrainei. Se pare că Volodimir Zelenski nu s-ar afla în Kiev, așa cum a declarat el, ci ar fi fugit la Liov sau la Brașov, în România, scrie viva.ro

Agenția de stat rusă citează un cont de Telegram, "proiectul" War of Fake, care speculează faptul că președintele Ucrainei ar fi plecat din Kiev și s-ar fi ascuns într-un buncăr fie în Liov, fie în Brașov, România.

Acest zvon vine după ce Volodimir Zelenski a confirmat, printr-un mesaj video, că se află în Kiev, pentru a fi până la capăt alături de poporul său. Președintele Ucrainei s-a filmat în biroul său, de unde le-a trimis și un mesaj de încurajare urmăritorilor săi.

Acest zvon se bazează pe faptul că utilizatorii site-ului Flightradar ar fi observat că, în jurul orei 15.00, o aeronavă neidentificată a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de patru elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei, iar zborul s-ar fi încheiat în regiunea Brașov, la ora 16.30, scrie Libertatea.

"Este posibil ca acele aeronave să-l transporte pe Zelenski și echipa sa", a scris RIA Novosti.


”Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram... Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa.”, scrie Ria.ru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.565 secunde